Evo koliko će koštati Natašino i Lukino romantično venčanje na Ibici

20/09/2017 | 12:29

Venčanje pevačice Nataše Bekvalac i biznismena Luke Lazukića koštaće neverovatnih 100.000 evra!

Mladenci će sudbonosno da izgovoriti na Ibici 25. septembra, na Natin 37. rođendan.

Mladoženja je odlučio da Nataši priredi venčanje iz snova, pa je iskeširao tu ogromnu sumu kako bi najbliže prijatelje odveli na pevačicino omiljeno ostrvo, piše portal svet.rs.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Luka zna koliko Nataša voli Ibicu, tako da mu nije žao nijednog evra koji je dao za svadbu. Pozvali su 25 najbližih ljudi. On im je platio povratne avionske karte, ali i sve ostale troškove. Svatovi će na ostrvu biti sedam dana, boraviće u velelepnoj vili od 500 kvadrata. Ta kućerina se nalazi u brdima, pa ima predivan pogled na more, ušuškana je, romantična i izuzetno luksuzna. Ima nekoliko bazena, poslugu koja će brinuti o hrani i usluživanju svih gostiju.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Sve će izgledati romantično. Na Ibicu idu i njene sestre Kristina i Dragana, a kuma će joj biti Dragijana Radonjić Petrović. Ona joj je kumovala i kada se udavala u crkvi za Danila Ikodinovića. Luki će biti kum njegov najbolji drug Dragan, pilot.

Girls,girls,girls💃💃💃💃💃

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


Venčanje će biti u ponedeljak uveče, na plaži kraj restorana koji je Luka zakupio. Sve će biti divno aranžirano, sa puno detalja i cvetnih aranžmana.

Nataša se već neko vreme ne oglašava u javnosti, a trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće. Ona i Luka već su otputovali na Ibicu kako bi sve pripremili za dolazak svatova.

Detalji trudnoće: Evo u kojoj evropskoj metropoli Nataša Bekvalac planira da se porodi

Ona je jutros objavila fotografiju svog budućeg supruga kako uživa na terasi na Ibici.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

story.rssvet.rsAntonio Ahel/ATA Images, Dejan Briza, instagram

Još iz rubrike