Evo kako je Nikolina Pišek iznenadila supruga za 40. rođendan, ostaćete BEZ TEKSTA

23/08/2018 | 10:00

Poznata voditeljka Nikolina Pišek poželela je da napravi iznenađenje svom partneru, pa je došla na ideju kojom se on potpuno oduševio.

I really worry which selfie my family put on the news is ever I went missing.

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nikolina je Vidoju za 40. rođendan poklonila putovanje na Francusku rivijeru, a on je njoj organizovao nezaboravno letovanje na Hrvatskom primorju.

Popularna voditeljka Nikolina Pišek dugo je razmišljala kako da iznenadi supruga za rođendan, a onda joj je sinula odlučna ideja – putovanje iznenađenja na Francuskoj rivijeri, a onda je ona ostala bez teksta kontraudarcem – nastavkom odmora u Hrvatskoj.

– Nikolina i Vidoje su od početka jula na odmoru. Prvo su obišli francusku obalu, gde su proveli desetak dana. To je bio njen poklon za njegov 40. rođendan. A onda je usledio odmor iz bajke, kako pišu mediji iz komšijske Hrvatske.

– Vidoje je iznajmio najluksuzniji apartaman na Hvaru, gde su boravili – kaže nam izvor blizak bračnom paru i dodaje:

– Često su se mogli videti na kopnu, ali bračni par je najčešće uživao na jahti kojom su obilazili hrvatska ostrva ovog leta. Sa njima je sve vreme njihova ćerka Una, a nakon putovanja iznenađenja, porodica je nastavila odmor u Šibeniku u jednom luksuznom kompleksu privatnih vila.

When you dress like you ‘re already famous…

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

– Inače, ovaj par će u septembru proslaviti pet godina od kako su se venčali u Monte Karlu – zaključio je izvor “Blica”.

Story.rsBlic.rsPetar Đorđević, Ata Images/Antonio Ahel. Instagram

Još iz rubrike