Evo kako je Aleksandar Srećković Kubura reagovao nakon pisanja da ga ŽENA VARA

11/09/2019 | 10:40

Nakon što je juče u medijima objavljeno kako Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra Srećkovića Kuburu novinari su pozvali umetnika da prokomentariše ova pisanja i izjavu njegove supruge.

– Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao – bilo je sve što je rekao Kubura za “Blic”.

Naima, fitnes instruktorku paparaci su fotografisali sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru. Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno, ovo je svima bilo čudno.

– Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu – rekao je izvor za “Blic” koji se zatekao na licu mesta dok je i Marija imala šta da kaže na pitanje novinara.

– Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome – rekla je Marija.

Više o ovome pročitajte OVDE

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike