Evo kada i gde će Nevena Božović stati na LUDI KAMEN sa crnogorskim pilotom

18/12/2018 | 14:55

Mlada pevačica Nevena Božović za nekoliko meseci staće pred oltar sa zgodnim crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem.

Porodice budućih mladenaca već su odredile glavne detalje njihovog svadbenog veselja, a Nevena blista i iščekuje dan venčanja sa Nikolom kojeg voli kao nikoga pre. Naime, kako se priča, Nevena i Nikola će se venčati u aprilu sledeće godine, a svadba će biti organizovana u luksuznom hotelu u Budvi. Navikli smo da pevačica šturo govori o privatnom životu, ali pre nekoliko dana na snimanju novogodišnjeg programa RTS pokazala je blistavi verenički prsten, kao i uzbuđenje zbog događaja koji će joj se desiti na proleće.

– Ova godina je bila takva da ne želim ništa da menjam. Sreću i zadovoljstvo ne treba skrivati i ja jesam zadovoljna i ispunjena. Lepi događaji su obeležili godinu, koja za mene nekako počinje sa septembrom. Neka naraedna samo podrži moje planove – rekla je Nevena za “Blic” sa širokim osmehom na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

Strah od letenja koji je imala pevačica je izgleda uz dečka prevazišla, a česta putovanja na relaciji Beograd-Tivat ili Beograd-Podgorica baš zbog ljubavi najviše su i doprinela tome. Nevena kaže da joj prija život u Crnoj Gori, odnosno u Budvi, gde poslednjih meseci živi sa Nikolom.

– Navikla sam da mi se život odvija na relaciji Beograd-Budva i lepo mi je. Osam godina sam u Beogradu i na njega sam se skroz navikla, a i Budvu mnogo volim. Svakako da se više ne plašim letenja avionom – rekla je Nevena.

Nevena Božović prilagodila je svoje nastupe tempu života, pa periodično zakazuje gostovanja u Crnoj Gori i u Srbiji. Njeni najmiliji zadovoljni su njenim izborom partnera, tako da nemaju apsolutno ništa protiv toga što će na proleće Nevena stupiti u brak sa Nikolom.

story.rsblic.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike