Emotivna ispovest Dejana Pantelića: Pobedio sam rak da bih ćerku odveo pred oltar

29/01/2018 | 16:00

Voditelj Dejan Pantelić pobedio je opaku bolest i vratio se na male ekrane vedriji i orniji više nego ikad.

Popularni Deki otkrio je da je u trenutku kada se razboleo najviše razmišljao o porodici.

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove – otkrio je voditelj.

Pantelić je naveo i da se nije mnogo obazirao da li ga neko sažaljeva ili ne.

– Ne mogu da kažem da mi je sada to nešto preterano smetalo. Prosto negde sam bio malo razočaran što vas lekari ne otpišu nego vas otpiše sredina. Kao da je bolest koju imate prenosiva i da oni beže od vas. To je bio i razlog zbog kojeg sam počeo da pričam o svemu tome, čisto da pokažem ljudima da sam živ i da ću i dalje biti na ovoj planeti.

“Nepoznato o poznatima” – Dejan Pantelić: U mojoj kući žene vladaju

Voditelju je porodica uvek bila na prvom mestu, kao i način na koji vaspitava decu i tako je rekao da nema loše dece već loših roditelja.

– Moja deca nisu nikada bila žrtva vršnjačkog nasilja, ali sam odreagovao na vršnjačko nasilje zbog slučaja koja se desio sa devojčicom u Aranđelovcu koja je dobijala batine od svojih drugarica dok su to ostali drugovi gledali i nemo posmatrali. Ne postoje loša deca nego loši roditelji koji ne vode računa o svojoj deci i zato se događaju takve stvari. Najveći moj neuspeh bi bio kada bih dozvolio da se moje dete tako jednog dana ponaša, a siguran sam da se to neće dogoditi – rekao je voditelj.

story.rspuls, kurir.rsAleksandar Krstović, Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike