Emina uživa u luksuzu, RAZVELA SE DVA PUTA, a evo kako je decu pripremala za LOŠE VESTI!

07/10/2018 | 14:30

Pevačica Emina Jahović nakon razvoda živi na visokoj nozi – stanuje u vili i ima veliku alimentaciju. Iako o tome nisu javno govorili bivši supružnici, Emina prema pisanju turskih tabloida svakog meseca od Mustafe po dva osnova dobija ukupno 25.000 turskih lira, što iznosi nešto više od 3.500 evra. Posle razvoda Emina je sa decom ostala da živi u porodičnoj kući, a Mustafa se odselio. Decu su dugo pripremali za razvod koji je bio neminovan i objasnili im da tako mora.

– Godinu i po dana je trajala kriza, koju smo pokušavali da prevaziđemo, ali nismo uspeli. Sinovima smo rekli da ćemo se ne neko vreme razdvojiti, ali da smo za njih oboje tu i dalje. Oni su centar našeg sveta, i mog i Mustafinog, zato sam i ostala da živim u Turskoj kako im ne bih poremetila živote i razdvojila ih od oca – rekla je tada Emina, i otkrila da kad bira partnera za brak razmišlja kako bi bilo i da se jednog dana razvode.

– Rekla mi je jedna žena: “Biraj za koga ćeš se udati tako što ćeš misliti kakav će biti kad se budete razvodili”.

Prvi put se udala ćelava

Emina se prvi put udala još kao maloletna tako što je pobegla. Na svadbi sa sugrađaninom Aladinom nosila je venčanicu, ali je bila ošišana skoro na ćelavo.

– Lepo je bilo to, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu. Skoro sam bila ćelava – rekla je Emina davno.

U kratkom roku, pod uticajem porodica brak je poništen. Emina je u to vreme stalno šetala sa vokmenom na ušima i slušala muziku sanjajući o estradi.

– Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: “Rusteme, znaš da Emina jako voli da peva.” Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo – ispričao je tadašnji Eminin svekar, Ruste.

Emina i njen bivši muž, turski kantautor Mustafa Sandal bili su deset godina u braku, a pre toga četiri u vezi. Mustafa je u tom odnosu bio povučen porodični čovek koji je mnogo radio, a nastojao da Eminu što više veže za decu njihove sinove Jamana (10) i Javuza (6). Tuski mediji su pisali da mu je smetalo Eminino slobodnije oblačenje jer u njegovoj porodici žena se doživljava drugačije od slobodne devojke i ne podržava se da njihova snajka treba da bude skoro gola pevačica u koju će muškarci požudno gledati na sceni.

– Iako zvanično nije tako govorio, Sandal je smatrao da Emini nije potrebno da nastupa kao pevačica i da ako želi da se bavi muzikom, to bi trebalo da radi kao autor. Takođe, proveravao je njen telefon i druge načine komunikacije jer je stalno strahovao da ga možda vara. Navodno je pronašao i njenu prepisku sa Markom Miškovićem, a o tome je kako kažu razgovarao i sa njenim bratom Mirsadom, bivšim košarkašem NBA lige. Čitajući između redova, to se dogodilo vrlo verovatno jer je ove godine Emina javno u TV prilogu rekla da se s bivšim dečkom Markom Miškovićem nije videla deset godina, a poslednjih 14 godina je bila sa Mustafom – sumirali su ove navode turski mediji.

– Zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da s vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo – napisala je Emina u februaru ove godine i time zvanično stavila tačku na brak sa superstarom.

story.rsKurir.rs/Blic.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike