Ela Dvornik: Moj tata je bio blesav, neozbiljan tip, bio je kao neki Petar Pan

06/07/2017 | 09:36

Ćerka legendarnog muzičara Dina Dvornika, Ela Dvornik (26), često se seti oca, koji je preminuo pre devet godina.

Modna blogerka, koja ovih dana boravi u Beogradu, ne zaboravlja savete koje joj je davao u detinjstvu, ali priznaje da neke od njih tek sada shvata.

– Moj tata je bio budala! Dete, veseljak. Bilo je zanimljivo rasti uz takvu osobu jer on nije bio tipična odrasla osoba. Bio je liberalan, nije bio dvoličan i nije mi branio nešto što je on sam radio. Zapamtila sam jednu stvar koju mi je rekao: „Radi šta želiš, samo nemoj da pušiš cigarete“. Rekao je to jer je tačno znao da ću baš to da uradim. Ma, bio je blesav, neozbiljan tip, bio je kao neki Petar Pan – kaže Ela i dodaje:

– Imao je mnogo neukusnih saveta. Ljudi koji su ga poznavali znali su da ono što kaže ne smeš ozbiljno da shvatiš. Eto, jednom prilikom mi je rekao: `Ako nećeš da pušiš ku.ac, onda ti i ne treba` – u prevodu: ako ne napraviš ono što želiš, nisi vredan toga. Ali to je svakako nešto što nikako ne smeš da kažeš ćerki tinejdžerki. Eto, neka druga osoba bi zbog njegovih saveta zvala socijalnu službu, ali pošto ja znam svog oca, sigurna sam da nije mislio ništa loše – smatra ona.

Podsećamo, ćerka Dina Dvornika je uspešna blogerka koja je već je tri godine u srećnoj vezi sa britanskim marketinškim stručnjakom Čarlsom Pirsom, za koga je i verena. Zbog prirode Pirsovog posla, putuju širom sveta, a Ela svoje fanove svakodnevno informiše o svojim novostima putem društvenih mreža.

Diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak od Ele je stariji 13 godina, ali izgleda da ta razlika njima nimalo ne smeta.

Autor: story.rs
Izvor: story.rs/kurir.rs
Foto: Instagram