Edita PROGOVORILA o svom EMOTIVNOM ŽIVOTU pa rekla nešto zbog čega će se mnogi zamisliti

10/09/2018 | 15:00

Atraktivna mlada pevačica Edita Aradinović već neko vreme javnosti na želi da pokaže svog emotivnog partnera, ali je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima “Premijera” progovorila o ljubavnom životu.

Nju je premijerna ekipa susrela na jednom gradskom događaju, gde je Aradinovićeva došla u potpuno ležernoj odevnoj varijanti.

– Oduvek sam bila sportski tip, sada ne mogu da dođem u patikama jer mi profesija to ne dozvoljava, ali neka sportska, elegantna varijanta mi potpuno odgovara. Ne pratim baš puno modu više po svom osećaju, šta mi se dopadne to kupim, nisam frik – objasnila je Edita.

Ona je dala svoje mišljenje na temu muško-ženskih odnosa, te je objasnila zašto u vezama postoji sve manje tolerancije.

– Ja bih rekla sada svašta nešto, ali je podugačak spisak, nema potrebe. Sve je to od osobe. Ne znam čemu bih to pripisala, brz je život, brzo živimo, sve brzo uzimamo, sve olako shvatamo. Ljubav je jednostavna, ona treba da se gaji i u nju treba da se ulaže. Kao što ulažemo u sebe, da bi bili zdravi, jedemo zdravo, treniramo, tako isto i u ljubav, brak, prijateljstvo, u sve se ulaže. Možda smo malo zaboravili da radimo na pravi način – rekla je lepa pevačica.

story.rspink.rsAta Images Antonio Ahel, Privatna Arhiva

Još iz rubrike