Džordž Kluni dobio nagradu za životno delo, Amal ga rasplakala dirljivim govorom (video)

12/06/2018 | 16:00

Slavni holivudski glumac Džordž Kluni dobio je nagradu za životno delo na 46. dodeli ovih nagrada u Los Anđelesu. Njegova supruga Amal tom prilikom održala je govor koji je rasplakao ovog poznatog holivudskog šmekera.

– Mnogo mi je lakše da se obraćam sudu u ime svojih klijenata, nego da pričam javno, kao što to sada prvi put činim, o svom suprugu – započela je Amal svoj govor i nastavila – Ali, ovoga puta to radim jer sam veoma ponosna na sve što je postigao. Evo nekoliko stvari koje ne znate o Džordžu. Pre svega, on je džentlmen. On je džentlmen u svakom smislu te reči, na način koji je tako redak u današnje vreme, možda čak i staromodan. Svako ko ga zna, čak i oni koji su mu politički neistomišljenici, i oni sa kojima je imao profesionalnih neslaganja, reći će vam sve najbolje o njegovim manirima. Svaki put kada ga posetim na snimanju, ekipa mi priča o tome da se Džordž uvek zalaže za one najugroženije – istakla je Amal.

Amal je otkrila i šta se desilo kada je upoznala glumca:

– Iako Džordž skromno svoj uspeh uglavnom pripisuje sreći, verujem da je za to ipak zaslužan njegov neverovatan talenat i karakter. Oni su ga doveli tu. A ti kvaliteti čine ga i sjajnim suprugom i ocem. Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina i već se pomirila sa činjenicom da ću ostati usedelica. Onda smo počeli da se zabavljamo i krijemo se u mom stanu u Londonu, a ubrzo sam osetila da, šta god da se desi, ne želim nikada više da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo razdvojeni. Govorili su mi da se smeškam kao nikada pre kad god bih čitala njegove poruke i pisma koja mi je krišom stavljao u torbu. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo. On je osoba kojoj se neizmerno divim, koja me oduševljava i čiji me osmeh svaki put rastopi – rekla je ona a onda se direktno obratila svom suprugu.

– Ljubavi, sa tobom sam pronašla ljubav za koju sam se samo nadala da postoji. A gledajući te sa našom decom, Elom i Aleksanderom, najsrećnija sam na svetu. Ti ispunjavaš naš dom smehom i srećom, a tako je bilo i pre nego što su naša deca učinila da “da-da” postane Betmen, lisica koja govori i prijatelj Meri Popins. Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. Čestitam ti na ovom izuzetnom priznanju koje dobijaš večeras. Ponosna sam na tebe, a znam i da će naša deca, kada saznaju šta si radio, a i ko si ti, biti jednako ponosna – završila je ona.

Glumac nije mogao da sakrije suze dok je Amal govorila…

Story.rsAlo.rsGulliver/Getty

Još iz rubrike