Dženifer Lopez: Mislila sam da više nikada neću pronaći ljubav

03/10/2017 | 18:28

Kako je teške dane ostavila iza sebe, pevačica i glumica Džej Lo nedavno je otkrila neke nepoznate detalje o svom privatnom životu.

Latino divi Dženifer Lopez, slava, novac, izgled ni sve privilegije koje ima svetski poznata pevačica nisu pomogle da se u najtežim životnim trenucima ne oseća usamljeno.

Svi detalji nove romanse Dženifer Lopez: Ljubav za koju ne postoje prepreke

Ona iza sebe ima dva razvoda, ali nakon drugog, od pevača Mark Antonija sa kojim ima blizance Maksa i Emu, kako kaže, Džej Lo je bila uverena da se više neće udavati. Dok je prolazila kroz ovo teško razdoblje rešila je da kupi kuću u Hemptonu kako bi njena deca uvek imala dom u koji mogu da se vrate.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

– Sećam se da sam u jednom trenutku pomislila – stvarno želim da kupim kuću u Hemptonu kako bi klinci imali mesto u kome će letovati, u kojem ćemo svi letovati.

Razvod joj je poprilično teško pao, posebno zbog toga što nije mogla samo da se spakuje i ode. Sada je imala i decu.

– Nakon razvoda bilo mi je prilično teško. Rekla sam tada sama sebi: ‘Uradiću to. Biću poput Dajane Kiton u filmu ‘Ljubav nema pravila’, u slučaju da se više nikada ne udam i ostanem zauvek sama.’ Smešna ideja, zar ne? – objasnila je diva i dodala:

– Mislila sam – ako više nikada i ne pronađem ljubav, biću srećna u svom prekrasnom domu u i imaću svoju decu koja će me stalno posećivati. Koja će se zauvek vraćati tamo jer će obožavati tu kuću koja ih podseća na detinjstvo – bila je iskrena Džej Lo koja od kraja zime uživa u ljubavi sa bivšim igračem bejzbola i legendom tog sporta Aleksom Rodrigezom sa kojim je nedavno počela i da živi.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike