Dženifer Aniston se POMIRILA SA BIVŠIM SUPRUGOM!?

05/01/2019 | 17:00

Gotovo godinu dana nakon što su raskinuli, Džastin Teru obratio se Dženifer Aniston i ponudio joj da izglade odnose i budu prijatelji!

– Nisu pričali jako dugo vremena nakon što su okonačli svoj brak – izjavio je izvor za InTouch.

Iako je u rečeno da su na razvod pristali sporazumno i da se nadaju da će moći da održe dobar odnos i budu prijatelji i nakon braka, stvari su se prilično zakomplikovale kada je došao red na preraspodelu imovine i novca stečenog u braku.

Pored toga, mediji su povezali Džastina sa gomilom devojaka mnogo mlađih od četrdesetsedmogodišnje glumice među kojima su bile i njegova stilistkinja, zatim dizajnerka Aleksa Čang, kao i Petra Kolins, Selena Gomez, Lora Harier i Ema Stoun.

– Džastin i Džen su se viđali sa drugim ljudima, a ukoliko bi Džastinu trebalo nešto iz kuće odlazio bi tamo jedino kada je glumica bila van nje. A kada bi ona dolazila u Njujork iz ko zna kog razloga, on je uvek odlazio na neka putovanja baš tog istog vikenda – objasnio je izvor.

Međutim, kako je izvor dalje naveo, nešto se promenilo i Džastin je krenuo da oseća krivicu zbog njegovog ophođenja sa bivšom suprugom!

– Nedostaje mu da budu prijatelji, a Dženifer je prihvatila izvinjenje i sada dosta pričaju preko telefona. Ali zasigurno nema šanse da će se pomiriti i ponovo biti skladan par – dodao je izvor.

story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike