Džejda Pinket-Smit priznala da gubi kosu

26/05/2018 | 18:45

Supruga Vila Smita u emisiji otkrila da se bori sa problemom koji pogađa mnoge žene.

Džejda Pinket-Smit, glumica i supruga Vila Smita, objavila je na društvenim mrežama da se u poslednjih godinu dana bori sa iznenadnim gubitkom kose.

Džejda (46) se proteklih meseci u javnosti pojavljivala sa turbanima i maramama, a sada je objasnila i zbog čega.

– Nije mi bilo lako da progovorim o ovome, ali hoću. Često me pitaju zbog čega stalno nosim nešto na glavi. Pa, priznaću vam, gubim kosu. Kada sam prvi put to primetila, prestravila sam se. Nisam znala šta se događa. Bila sam na snimanju emisije, i odjednom su počele da mi opadaju pune šake kose – ispričala je ona u svojoj Fejsbuk emisiji Red table talk.

– Nisam dozvolila da me to sputa, nisam želela da se zatvorim u kuću – rekla je Džejda i podsetila da problem gubitka kose u Americi pogađa 21 milion žena.

Glumica je istakla da su je lekari umirili, utvrdivši da ne boluje ni od kakve ozbiljne bolesti, ali da je uzrok njenog ćelavljenja još uvek nepoznat.

– Ošišala sam se na sasvim kratko, i nosiću marame i turbane. Vreme je da žene shvate da nije važno kako im izgleda kosa, niti da li je uopšte imaju – uputila je ona poruku svim ženama koje se bore sa istim problemom.

story.rsmondo.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike