Dva šmekera na jednoj slici: Miloš Biković rame uz rame sa svetskim zavodnikom

03/07/2018 | 09:40

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca mlađe generacije, Miloš Biković, koji već godinama ostvaruje uspešnu karijeru u Rusiji, našao se rame uz rame sa starijim francuskim kolegom, glumcem Vinsentom Kaselom, bivšim mužem Monike Beluči.

Miloš je ovom fotografijom najavio festival u Kazahstanu, ali nije zaboravio ni da čestita Rusiji na nedavnom prolasku u četvrtfinale Mundijala 2018, te je prvo za njih imao jaku poruku.

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on

– Čestitam fudbalskoj reprezentaciji Rusije i svim Rusima na pobedi! Neophodno je da verujete, i samo da verujete! Nikad ne posustajte – napisao je Biković na samom početku, budući da reprezentacija Rusije u subotu, 7. jula, igra meč sa Hrvatskom za prolazak u polufinale.

– A trenutno sam u Astani na Internacionalnom filmskom festivalu “Eurasia”, po prvi put u životu u žiriju. U sledećih nekoliko dana ćemo sa kolegama iz različitih zemalja birati najbolji od 35 kratkih filmova. Imamo sjajan tim i siguran sam da će biti interesantno – napisao je “srpski Bred Pit”, kako ga mnogi zovu.

Gost festivala bio je francuski glumac Vinsent Kasel, za kojeg je Biković rekao da izuzetno voli njegov radi i da mu je bilo veliko zadovoljstvo da ga upozna.

story.rskurir.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike