Dubravka Mijatović: Ovu njenu stranu sigurno niste znali

16/01/2020 | 14:15

Glumica Dubravka Mijatović koju obožavaju sve generacije domaće publike svoju intimu i porodicu čuva daleko od očiju javnosti.

– Gledajući mamu kako se sprema za posao, naučila sam da je nega veoma važna za ženu i da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno – kazala je Dubravka koja je u decembru zagazila u šestu deceniju života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇷🇸Београдски Bремеплов🇷🇸 (@beogradski_vremeplov_011) on

– Godine su moje, ja sam ih sticala, volim ih i zahvaljujući njima sada se osećam udobno i ležerno u svojoj koži. Zahvalna sam na svakoj – rekla je ona za portal “To sam ja”.

Dubravka Mijatović je takođe jedna od retkih javnih ličnosti koja nema Instagram, a zašto je to tako sama objašnjava:

– Pre svega, stekla sam sposobnost da prepoznam i osvestim trenutak, da živim sada i ovde – zaključila je Dubravka.

Podsećamo, iako je medijima najpoznatija njena višegodišnja ljubav s pokojnim Marinkom Madžgaljem, jedna od najlepših srpskih glumica Dubravka Mijatović i pre toga je pala na šarm jednog kolege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by amer kuhunja (@amerkuhinja) on

Malo je onih koji znaju da je Goranu Radakoviću, kog obožavamo da gledamo u seriji Sinđelići, pošlo za rukom da osvoji srce ove lepotice.

Par je sarađivao tokom snimanja filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”, a hemija koja je vladala između njih bila je očigledna.

Nakon izvesnog perioda zabavljanja, Goran i Dubravka su se venčali, a kruna njihove ljubavi bila je ćerkica Iva.

Ipak, Goranova i Dubravkina ljubav nije opstala. Oni su odlučili da se rastanu, a oboje su s narednim partnerima dobili još po jedno dete – Mijatovićeva je s kolegom Marinkom Madžgaljem dobila ćerku Saru, dok je Goran s jednom direktorkom marketinga postao otac malenog Mihajla.

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike