Duboko zaglibile u svet operacija: Neke su ubrizgale botoks i ugradile silikone, a evo ko se u potpunosti uništio!

14/11/2019 | 19:05

Želja za prelepim izgledom, lepotom i mladolikošću uvek je jača od gena i realnosti, te je sasvim sigurno da će preterivanje u estetskim korekcijama dovesti do nenormalnih transformacija koje se graniče sa bolešću…

Budući da život ispred kamera zahteva izuzetan, pa čak i perfektan izgled koji je u stvarnosti nemoguć, većina poznatih dama odlučuje se na drastične mere korekcija koje u večini slučajeva rezultiraju – preterivanjem.

Recimo, Nikol Kidman koja celu svoju karijeru, kao devojčurak svrstavana u kategoriju najpirodnijih glumica, ipak je uradila određene korekcije, ali to otvoreno i priznala.

– Probala sam botoks, nažalost. Preterala sam sa dozama i morala sam da prestanem. Konačno ponovo mogu da pomeram lice i obraze. 

I prelepa Žizel Bundšen koja je priznala da je ugradila implante, ali kako ističe za to je imala dovoljno dobar razlog…

Borba sa depresijom, alkoholom, plastične operacije, skandali – Ovako danas izgledaju popularne glumice iz meksičkih sapunica

– Operisala sam grudi nakon dojenja dece i žalim zbog toga. U jednom periodu, počela sam da osećam da moje telo ne izgleda vipe kao što je izgledalo, iako su ga hvalili te sam osećala kao da živim u telu koje ne prepoznajem. Nosila sam široku odeću jer sam osećala nelagodu.

Na narednim stranama podsetite se koje poznate dame su se uništile botokskom a koje su duboko na ivici anoreksije…

Stranice 1 2 3 4 5 6 7
story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike