DRAGANA DŽAJIĆ TRUDNA! Porodica presrećna zbog prinove, a evo ko će odlučivati o IMENU BEBE!

22/04/2019 | 10:41

Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, 25. maja izgovoriće sudbonosno „da“ Milošu Ivanoviću, bratu teniserke Ane Ivanović, sa kojim očekuje prinovu.

– Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično – pričala je Dragana Ani, a potom je slušalicu dala vereniku Milošu.

– Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke – priča izvor.

– Iako još ne znaju pol deteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili devojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Marko zavetovati na večnu ljubav – kaže izvor.

Story.rsAlo.rsPetar Đorđević, Ata Images Antonio Ahel

Još iz rubrike