Dragana Džajić nikad lepša a sada je pokazala i prvu sliku malog Vida! (foto)

13/02/2020 | 19:14

Dragana Džajić koja je 16. decembra po prvi put postala majka, danas je na sestrinom Instagram profilu pokazala kako izgleda maleni Vid. 

Dragana Džajić koja već skoro puna dva meseca uživa u ulozi majčinstva, danas je po prvi put javnosti predstavila sina prvenaca. Budući da se njena sestra Sanja Džajić porodila samo nekoliko dana pre nje, njih dve sada uživaju u zajedničkim danima razmenujući savete i iskustva. Sanja Džajić koja je inače Džajina starija naslednica, rodila je sina Ognjena a verujemo da je svojoj sestri Dragani u ovim danima velika ljubav i podrška s obzirom na to da dele istu “slatku muku”.

Pre nekoliko časova na Sanjinom Instagram nalogu, kako smo i napomenuli, objavljena je fotografija Dragane i njenog sina Vida a činjenica koja ej zadivila sve je da Dragana Džajić izgleda nestvarno lepo i negovano i da joj beba u naručju pristaje savršeno.

Pogledajte!

Džaja postao deda drugi put: Sanja Džajić dobila sina

dragana džajić

 Dragana Džajić i Miloš Ivanović – ljubav na prvi pogled

Mlađa naslednica Dragana Džajića Džaje, Dragana Džajić oduvek je intrigirala medije, međutim nakon informacije da je stupila u vezu sa bratom Ane Ivanović, Milošem Ivanovićem, interesovanje je postajalo sve intenzivnije.

Nekadašnja manekenka, dizajnerka donjeg veša Dragana Džajić i Miloš Ivanović su nakon potvrde ljubavi i prvog pojavljivanja u jednom prestoničkom lukznoznom restoranu oduševili javnosti. Iako su im mnogo prognzirali brojne skandale i tablidne naslove, ovaj slavni par pokazao se u skroz drugačijem svetlu.

Budući da su se zaljubili na prvi pogled Dragana Džajić i Miloš Ivanović skrivali su svoju ljubav od radoznih pogleda paparaca, ali budući da je ljubav postala sve intenzivnija a hemija sve očiglednija odlučili su da ovu vest ipak obelodane.

Prvi put su uslikani prošle godine i to tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

Prvi put zajedno u javnosti: Dragana Džajić sa bratom Ane Ivanović, izgledaju top! (foto)

dragana džajić

Dragana Džajić i Miloš Ivanović – Strasna veza koja je kulminirala brakom 

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajić i brat naše slavne teniserke Miloš Ivanović izgovorili su sudbonosno “da” 25. maja 2019. godine a ovim linom usrećili su njihovu mnogobrojnu porodicu kao i sve bliske prijatelje.

– Pripreme za venčanje bile su veoma uzbudljive, ali i pomalo naporne jer smo se trudili da sve protekne u najboljem redu. Trema nas je stigla tek pred početak ceremonije – objašnjavala je Dragana Džajić za naš magazin “Story” koja je isticala da su i Miloš i ona bili sigurni da će na kraju sve biti savršeno.

Velika sala namenjena ovakvim svetkovinama tog dana posebno je bila preuređena. U prostoriji bilo je mnogo cveća i sve je izgledalo kao iz bajke. Kako su mladenci takođe istakli sve je izgledalo onako kako su oni želeli, iako u ovakvim situacijama svi članovi porodice vole da daju savete. Dragana Džajić je rekla da oboje potiču iz familija u kojima se poštuju želje roditelja, te da su im one na prvom mestu. Iako su želeli nešto intimnije venčanje, njihove porodice su se toliko radovale njihovoj ljubavi da je bila prava šteta da su to proslavili u krugu manjeg broja zvanica.

Dragana Džajić izabrala je papreno skupu venčanicu, a evo šta je rekla kada ju je prvi put isporbala

dragana džajić

story.rsAndreja Damnjanović, Ata Images

Još iz rubrike