Dragan Džajić PRED ĆERKINU SVADBU: Evo šta kaže o Draganinoj TRUDNOĆI, ali i VENČANJU

25/05/2019 | 12:00

Dragana Džajić, ćerka proslavljene fudbalske legende Dragana Džajića, izgovoriće sudbonsono „da“ Milošu Ivanoviću na građanskom venčanju, a ponosni mladin tata ne kriju radost što će udati mlađu ćerku.

– Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu. Najveću ulogu su imale žene iz naše porodice jer one ipak bolje znaju i njima treba sve prepustiti – našalio se ponosni mladin tata.

Kako kaže, nije mu jasna pompa koja se podigla zbog venčanja njegove ćerke.


– Za našu porodicu Draganino i Miloševo venčanje je najnormalnija stvar na svetu i od toga ne želimo da pravimo ništa specijalno. Branka i ja smo presrećni jer koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto? Jedino što mogu da vam kažem je da ću se potruditi da uživam u slavlju, ali sigurno neću zapevati na svadbi. Još ne znam koju ću pesmu da naručim za mladence i goste, to zavisi od toga kako će me poneti atmosfera – rekao je legendarni fudbaler i otkriva da li je pripremio specijalni doček za zetovu sestru Anu Ivanović koja je, nažalost bez supruga, stigla na svadbu iz Amerike.

– Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže – kaže Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći i dodao da je presrećan što će uskoro postati deda.

Dragana i Miloš su pažljivo birali muziku za svadbeno veselje, a njihova želja je bila da im Saša Matić otpeva nekoliko pesma.

– Dragana i Miloš vole pesme Saše Matića i čim su zakazali venčanje, znali su da će njega angažovazi da otpeva jedan blok pesama, a Sale je odmah pristao. Osim njega, mladenci su angažovali i bend koji će zabavljati goste – rekao je izvor.

story.rsalo.rsATA Images

Još iz rubrike