Đorđe David iskreno o Karleuši: Ozbiljan je ludak

20/09/2018 | 18:47

Dolazak rokera Đorđa Davida među članove žirija Zvezda Granda je svakako bilo iznenađenje, a uskoro ćemo imati prilike da vidimo kako se bivši pevač “Generacije 5” uklopio sa Anom Bekutom, Draganom Stojkovićem Bosance, Viki Miljković, Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović.

– Jelena mi je usred emisije rekla: ‘Vidi, vidi, majstore, polako. To Jelka, Jeca, Jecka, Karleuša i to, molim te, nemoj. Mene zoveš Jelena i nikako drugačije’. Ima pravo na to. Samo to ću prokomentarisati. Ozbiljan je ludak kada je ovaj posao u pitanju. Razoružala me je. Poznaje materiju i čuje i vidi da li neko može ili ne može – istakao je Đorđe za “Kurir”.

Roker je istako da je do ovog posla došao tako što se svideo Saši Popoviću kada je u prošloj sezoni bio gost kao tajanstveni član žirija, a da protiv narodne muzike nema ništa, već protiv zloupotrebe iste.

– Ne volim novokomponovane, jeftine produkcije i jeftino pevanje, ispravljače za vokal i elektrovozove jer uništavaju muziku. Čuo sam Breninu pesmu sa novog albuma i produkcija je brutalna. Mnogima je čudno što ja to govorim, ali ja pratim muziku u celom svetu – zaključio je muzičar.

story.rsmondo.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike