DODELA GREMI NAGRADA: Veče GLAMURA i MUZIKE, poznati ODUŠEVILI TOALETAMA (foto)

11/02/2019 | 10:33

61. ceremonija dodele američkih nagrada Gremi održana je sinoć u Los Anđelesu.

Najpoznatija rnb pevačica Ališa Kiz, bila je domaćin ceremonije a među prisutnima na ovom događaju videli smo i Kardi Bi, Kejsi Masgrejvs, Dženel Mone, Her i Brendi Karlajl, Kendrika Lamara, Drejka, Dženifer Lopez, Džejdu Pinket Smit, Mišel Obamu i Pousta Malouna, Ašanti, Megan Trejnor, Majli Sajrus, Dua Lipa, Bibi Reha, Kamila Kabeljo i mnoge druge, dok iz sveta filma i mode mogli smo da vidimo Hajdi Klum, Ninu Dobrev, Ešli Simpsom, Kajli Džener kao i druga velika imena.

Dženifer Lopez i Kajli Džener ponosno su pozirale fotgrafima a društvo naovom događaju pravili su im njihove jače polovine, Luis Hamilton i Trevis Skot. 

Kantri pevačica Kejsi Masgrejvz osvojila muzičku nagradu Gremi za album godine za “Golden Hour”, kao i nagradu u kategoriji najboljeg kantri albuma.

Za najbolji duo su proglašeni Lejdi Gaga i Bredli Kuper koji zajedno pevaju “Shallow” iz filma “A Star is Born” (Zvezda je rođena), ostvarenja koje je nominovano za prestižnog Oskara.

U kategoriji za najbolji pop album pobedu je odnela Arijana Grande sa izdanjem “Sweetener”, dok je Gremi za najbolji rep album “Invasion of Privacy” osvojila Kardi B, čime je postala i prva žena koja je trijumfovala u toj kategoriji.

Pored, već svakako dobro poznatog muzičkog dela, najveću pažnju na Gremiju izazvale su gore već pomenute dame a to su Džej Lo, Alisja Kiz, Džejda Pinket Smit i Mišel Obama.

Pogledajte u galeriji atmosferu sa dodele Gremi nagrada:

Na narednoj strani možete videti nagrađivane u svim muzičkim kategorijama: 

Stranice 1 2
Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike