Dobro poznato lice budiće publiku TV Pinka: Evo ko menja Jovanu i Srđana u jutarnjem programu

16/01/2018 | 15:17

Pre nekoliko dana se pojavila vest da Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju “TV Pink”. Tu vest su i potvrdili i odlučili da pređu na TV Prva. No, kako “Blic” nezvanično saznaje, ružičasta televizija im je našla zamenu.

Iako su mnogi mislili da će Dea Đurđević i Predrag Sarapa menjati Jovanu i Srđana, ipak to se neće desiti. U ulozi voditelja naći će se dobro poznato lice te televizije – Lea Kiš.

Plavokosa voditeljka će biti novi domaćin jutarnjeg programa.

Ušuškani dom na Voždovcu – Lea Kiš: U mojoj porodici sve je transparentno

– Još uvek ništa ne mogu da vam potvrdim. Još uvek razgovaramo na tu temu, kada bude generalno dogovoreno onda ćemo se čuti – ističe Lea Kiša.

Pre nekoliko dana i doskorašnji voditelj “TV Pink” Srđan Predojević progovorio je o prelasku na konkurentsku komercijalnu televiziju.

– Jedina stvar na kojoj sam insistirao jeste to da ne počnemo sa emitovanjem odmah. Sada sledi proces rada na tom projektu, moramo da dogovorimo termin, uređenje studija i koncepciju koja će se menjati u odnosu na ono što smo radili. Nadam se da ćemo negde u aprilu početi sa emitovanjem. S druge strane i Jovana mora da se organizuje, ona žena ima troje male dece u kući i ima svoje prioritete koje ja potpuno razumem – kaže voditelj.

O prelasku na Prvu, Jovana Joksimović se nije oglašavala.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images/Petar Đorđević

Još iz rubrike