Dijana Milojković biće sahranjena u četvrtak, u rodnom kraju

23/07/2019 | 15:41

Nekadašnja misica Dijana Milojković zauvek nas je napustila juče u 33. godini života, a njen rođeni brat objavio je danas kada će ova hrabra devojka biti ispraćena na večni počinak.

– Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da 22.7.2019. godine u 18.50 časova preminula naša voljena Dijana Milojković. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 25.7.2019. u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji – poručio je Dušan Milojković.

Sa Dijanom su se putem društvenih mreža oprostile mnoge poznate ličnosti.

Voditeljka Dušica Jakovljević napisala je na Instagramu:

– Draga, pametna, dobra, lepa, predivna devojko… Hvala ti onomad na rečima podrške, koje si poslala baš kada mi je podrška bila potrebna. Pisala si meni, ženi sa tv-a, čije si reči razumela i podržala, u nimalo lakoj borbi sa raznim dušebrižnicima… Zauvek ću čuvati tu prepisku i žaliti što te nikad nisam upoznala… Nekad je nebo baš nepravedno… Počivaj u miru.

I pevačice Aleksandra Prijović i Rada Manojlović, koje je ova vest veoma potresla poručile su:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

– Otišla si mila moja… hvala za svaku lepu reč i osmeh… volim te, zauvek – napisala je neutešna Aleksandra.

– Nema više šta ni da se kaže… Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici… Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina… Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, videla uživo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strašnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija… Počivaj u miru, najlepša Dijana. Porodici najdublje saučešće – poruka je kojom se Rada Manojlović oprostila od svoje prijateljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Dijana je rođena je u Ćupriji 1989. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i “Miss Evrope” kao i “Miss sporta”, te je nastavila da radi kao model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

story.rsInstagram/printscreen

Još iz rubrike