Dete Megan Markl i princa Harija krstiće POZNATI HOLIVUDSKI GLUMAC i njegova žena

29/11/2018 | 10:44

Iako kraljevska beba stiže na proleće sledeće godine, njeni kumovi su unapred poznati.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa čekaju svoje prvo dete koje će na svet doći u aprilu naredne godine. Kako se u kraljevskoj porodici sve bebe krste posle 40 dana, kumovi Meganinog i Harijevog deteta već su poznati.

Naime, slavni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal biće kršteni kumovi Harijevog prvog deteta. Ovo je britanskom “Dejlimejlu” otkrio Klunijev rođak Ben Breslin, ali ni glumac, ni Kensingtonska palata nisu potvrdili…

No, ova informacija i nije veliko iznenađenje, s obzirom na to da su Džordž Kluni i princ Hari veoma bliski poslednjih meseci.

– Amal i Megan se poznaju godinama i dobre su prijateljice. Zbog njih dve su se Hari i Džordž zbližili i postali prijatelji. Bliskiji su mnogo više nego što je predstavljeno u medijima – otkrio je insajder.

Podsetimo, posle kraljevskog venčanja u maju ove godine, Megan i Hari su proveli nekoliko dana sa Klunijevima na italijanskom jezeru Komo. Sa njima su bili i Klunijevi blizanci Ela i Aleksander.

Sam Džordž navodno je svojoj porodici rekao da ima osećaj da će ga Hari i Megan pitati za kumstvo, a članovi njegove porodice ističu da bi glumac bio savršen izbor za kuma jer je divan čovek i mnogo voli kraljevsku porodicu.

Story.rsBlic.rsGuliver Getty Images