Deniz se IZDEFORMISALA zbog plastičnih operacija, nećete je prepoznati! (foto)

18/06/2019 | 14:50

Nedavno se na televizijskom festivalu u Monte Karlu pojavila glumica Deniz Ričards, a crvenim tepihom je prošetala u plavoj haljini na preklop, koje je uklopila sa žutim natikačama.

Vidljivo je da je usled mnogobrojnih plastičnih operacija Deniz pomalo poremetila svoju prirodnu lepotu kojom je plenila u mlađim danima.

Na početku karijere, Ričardsova je važila za jednu od najlepših i najatraktivinijih glumica u Holuvudu, a njeno lepo lice svojevremeno očaralo je i problematičnog Čarlija Šina sa kojim je uplovila u bračne vode.

Par je bio u braku od 2001. godine, pa sve do 2006. kada je Deniz predala papire za razvod koji je pratila gomila ružnih reči i niskih udaraca.

Svojevremno je čitav svet brujao o tome kakav je pakao preživljala sa Šinom i psiho-fizičku torturu. Tokom tog burnog perioda, Deniz je Šina nazivala “pedofilom”, kao i “besposlenom i netalentovanom svinjom”, a optuživala ga je i za brojne prevare, alkoholizam i kocku. Ni on nju nije štedeo, a često je umeo da kaže i da je “loša majka”.

Inače, par zajedno ima i dve ćerke – 15-godišnju Sami i 13-godišnju Lolu, dok je Deniz nakon razvoda, 2011. usvojila još jednu ćerkicu Eloiz. Upravo zbog dece zakopali su ratne sekire 2012, pa su danas u relativno dobrim odnosima, a seksi glumica napisala je u autobiografiji da su “imali predivnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda ikada”.

Deniz je posle ovog kraha ipak našla sreću u ljubavi, pa se 2018. godine nakon godinu dana veze udala za glumca Arona Fajpersa, koji joj je ogromna podrška i pomoć u odgajanju ćerki.

Glumica se godinama kao lavica borila da njenoj deci ne fali ništa, s obzirom da se Šin tek nedavno aktivirao kao roditelj. Deniz je uz to imala i puno problema tokom odrastanja najmlađe Eloiz, s obzirom da joj dijagnostikovan poremećaj nedostatka hromozoma 8.

– Zbog poremećaja hromozoma se izuzetno sporo razvijala. Jako dugo nije bila u stanju da sedi samostalno, a prohodala je tek sa dve godine i to uz pomoć fizikalne terapije.Svega nekoliko reči može da izgovori. Ponekad deluje kao i svaka druga sedmogodišnjakinja, a nekad je na mentalnom nivou deteta od tri godine. Teško je to. Svakog dana učim nešto novo, jer ne postoji priručnik niti uputstvo kako se ponašati prema detetu s ovakvim poremećajem – ispričala je Deniz.

Story.rsKurir.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike