Deca Breda i Anđeline su zaista drugačija od holivudskih klinaca (foto)

24/11/2018 | 17:30

Uz svu medijsku prašinu, bliceve koji ih prate od rođenja, paparaca koji im seku put na putu do škole, razvoda roditelja, tatinog navodnog alkoholizma i mamine anoreksije, deca Breda Pita i Anđeline Džoli su sasvim obična deca. Bez dizajnirane odeće, preskupih gedžeta, eksponiranjem na društvenim mrežama u potpunosti se razlikuju od druge dece poznatih holivudskih faca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jolie-pitt Family (@joliepittamazing) on

Ovih dana smo ih videli kako se vraćaju iz prodavnice u koju su skoknuli po namirnice za Dan zahvalnosti koji je juče obeležen u Americi. Šajlo i Noks, u najobičnijoj odeći na kojoj je važno samo to što je udobna, ozbiljni i opušteni razgovaraju dok nose kese… prizor koji se ne viđa često u Holivudu, bar kada se radi o deci poznatih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jolie-pitt Family (@joliepittamazing) on

I šta god da mislite o Anđelini, Bredu i celom cirkusu oko njihovog braka, a kasnije i razvoda, oni su zaslužni što su im deca ispala… pa nekako suviše normalna za američke stereotipe o bahatosti zvezda.

Noks jako liči na mamu, a Šajlo je slika i prilika tate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jolie Pitt Kids – Family (@tomboyshiloh) on

Inače, 4. decembra sva deca Paks, Zahara, Šajlo, Vivijen i Noks bi trebalo da se pojave na sudu povodom dodele starateljstva. Bred i Anđelina bi tada trebalo da potpišu sporazum kojim će se okončati dvogodišnja bitka za decu posle razvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by angelina_jolie_voight (@angelina.jolie.voight0406) on

story.rsnoizz.rsguliver/gettyimages/spalsh news

Još iz rubrike