Darko Lazić OVAKO REŠIO DA OBEZBEDI NASLEDNIKE, ni Marina ni Ana nisu znale ništa

15/10/2019 | 21:30

Darko Lazić nakon stravične nesreće rešio je da je vreme da okrene novi list.

Naime, on je došao na ideju da obezbedi naslednicima lagodnu budućnost kako god da može. Iz tog razloga počeo je da uplaćuje novac na njihove račune, po 5.000 evra mesečno, i to će nastaviti da čini do njihovog punoletstva, piše “Alo”.

Kako se navodi, bivša supruga Ana Sević i sadašnja verenica Marina Gagić ništa o ovome nisu znale.

– Otkako se posle nesreće vratio svom normalnom životu i nastupima, Darko razmišlja potpuno drugačije i usmeren je ka tome da njegova deca budu finansijski obezbeđena u svakom smislu. Iako mnogo radi, a samim tim i mnogo zarađuje, shvatio je da je najpametnije novac uložiti u banku kako bi sa sigurnošću znao da će i za deset i za dvadeset godina, kada prestane da peva, njegova deca imati siguran novac. Taj predlog mu je dao blizak prijatelj koji je takođe osigurao svoje dete i odmah je znao da želi to da uradi – rekao je izvor i istakao da je Darko odredio sumu od 5.000 evra koje će uplaćivati do punoletstva svojih naslednika.

–  Iako Darko ima stav da će se pevanjem baviti dok je živ, napravio je računicu da novac uplaćuje do Aleksejevog punoletstva kako bi se kroz 18 godina na računu njegove dece našlo po milion evra – objasnio je izvor i istakao da je Lazić svojim postupkom oduševio verenicu Marinu.

– Odluku da osigura decu Darko je doneo sam, ne obavestivši bivšu ili sadašnju suprugu. Jednostavno je osetio da tako treba i nije želeo da mu se niko meša. Tek kasnije, kada je sve sredio, o osiguranju je obavestio Marinu, koja nije mogla da dođe sebi od sreće. Ne samo da joj je bilo drago što će njihov sin biti obezbeđen već je shvatila koliko se Darko promenio i da je posle nesreće drugi čovek. Na kraju krajeva, Darko je konačno ozbiljno shvatio očinstvo – zaključio je izvor za “Alo”.

story.rsATA Images

Još iz rubrike