Pevač STAO NA NOGE: Darko Lazić NAPUŠTA BANJU, a evo ZBOG ČEGA

05/01/2019 | 14:00

Folk pevač Darko Lazić je odlučio da najveći hrišćanski praznik dočeka u krugu porodice i sa prijateljima u rodnom Brestaču, iako je isprva bio plan da u apartmanu u mladenovačkoj banji ostane i za ovaj praznik.

Darko Lazić, koji je 23. oktobra prošle godine doživeo tešku saobraćajku, u dogovoru sa lekarima i porodicom danas napušta banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo u krugu porodice i sa familijom u domu. Ova informacija čuvala se u strogoj tajnosti, a Darkova želja bila je da Božić provede kod kuće, u rodnom Brestaču. Porodica je razgovarala sa lekarima kako bi dobio dozvolu i zeleno svetlo za izlazak. Kako prenosi “Blic”, on će se posle Božića vratiti u banju.

– Darko se dobro oseća i zbog toga je porodica u dogovoru sa lekarima odlučila da praznik provedu u Brestaču. Ova informacija veoma je obradovala folkera, koji je više puta izjavio da bi za praznike voleo da bude kod kuće. Budući da mu se ta želja nije ostvarila za Novu godinu, srećan je što će tako biti za Božić. Iako se i u banji dobro oseća, prijaće mu atmosfera iz rodnog grada, a uz njega će sve vreme biti porodica, kao i verenica Marina Gagić. Porodica smatra da će ova promena i te kako pozitivno uticati na Darka i dati mu podstrek kako bi bio još više motivisan za dalji oporavak i rehabilitaciju koja mu predstoji – kaže izvor upućen u situaciju.

Darko će se odmah nakon Božića vratiti u banju, gde će nastaviti da vežba.

Biće obavljeni i svi potrebni pregledi posle kojih će se videti da li je potrebna da se uradi transplantacija bubrega koji je oštećen u teškoj saobraćajki. Podsetimo, Darku je jedan bubreg oštećen, a porodica se poslednjih dana informiše o krajnjim merama i koracima koje treba preduzeti ukoliko se ispostavi da je potrebna transplantacija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BLIC Zabava (@blic_zabava) дана

– Lekarka koja ga je skoro gledala na ultrazvuku je rekla da je videla delimičnu funkciju tog oštećenog bubrega, što je dobra vest. Taj bubreg može i sam da se regeneriše, ali za to treba vreme i strpljenje, a to zavisi samo od Darka. Videćemo šta će biti – kaže izvor upućen u situaciju koja je zadesila pevača.

Ovim povodom oglasio se i doktora koji vodi Darkov slučaj, Miloš Poleksić, koji je rekao:

– Darko ima oštećenje bubrega, što i nije tajna, pošto se ta informacija pojavila još dok je ležao u KBC „Zemun“, gde je bio i na dijalizi. Uskoro treba da mu se urade dodatne dijagnostičke procedure, CT angiografija renalnih arterija i urodinamska ispitivanja, nakon čega će biti pregledan od strane nefrologa i urologa i doneće se odluka o daljem tretmanu tog oštećenog bubrega – kaže za “Blic” dr Miloš Poleksić.

Darko je prilikom izlaska iz banje bio raspoložen i nasmejan, a ovom prilikom prvi put je pred kamerama ustao iz kolica i stao na noge.

– Radujem se i te kako što ću Božić provesti u Brestaču. I ove godine će biti izvlačenja novčića iz česnice, to se podrazumeva – rekao je Darko.

Inače, Darka Lazića proteklih nekoliko nedelja obišle su skoro sve bliske kolege i prijatelji.

Darko je 1. januara otišao u kafanu u Aranđelovcu kako bi se opustio u društvu verenice Marine, prijatelja, ali i muzičara. Brojni video-snimci koje je objavljivao na društvenim mrežama svedoče o tome da se bolje oseća, a najveća podrška mu je upravo devojka Marina Gagić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана

story.rsblic.rsLuka Šarac

Još iz rubrike