Darežljivi princ: Pogledajte koje skupocene poklone je Kejt dobila od svog supruga Vilijama (foto)

31/07/2017 | 14:54

Kao svaki brižan suprug, tako i princ Vilijam svojoj Kejt kupuje prelepe poklone. Neretko se u prelepo uvijenim poklonima nađe i skupoceni nakit. Osim što imaju novčanu vrednost, princ se gotovo uvek pobrine da imaju i notu sentimentalnosti. Pa je tako većina njegovih darova pomno birana.

Sentimentalno drago kamenje

Još od ranih dana veze s princom Vilijamom, na ruci Kejt Midlton mogli smo videti poseban prsten koji i dan danas rado nosi. Ono zbog čega je taj komad nakita zaista poseban je to što je napravljen od kombinacije dva draga kamena, kristala granata koji simbolizuje mesec u kojem je ona rođena, kao i bisera koji je simbol meseca u kojem je rođen princ.

Verenički prsten

Verenički prsten kojim je Vilijam isprosio ruku Kejt je nekada pripadao njegovoj majci, princezi Dajani. Prsten je napravljen od četrnaest dijamanata koji okružuju dvanaest karatni safir u sredini.

Iako je Hari trebalo da uzme prsten, a Vilijam poznati Cartierov sat koji je  Dajana često nosila – zamenili su se kada je počela priča oko veridbe starijeg naslednika.

Venčani prsten

Kad je Kejt službeno postala Vojvotkinja od Kembridža i nova članica britanske kraljevske porodice, uz važan verenički prsten na njenoj ruci našao se i zlatni prsten napravljen od velškog zlata koje pripada njihovoj porodici već dugi niz decenija.

Minđuše od safira i dijamanata

Istinski ljubitelji skupocenog nakita možda su već primetili u nekim od mnogobrojnih pojavljivanja u javnosti da Kejt nosi minđuše koje su ukombinovane s njenim vereničkim prstenom.

Cartier sat

Iako neki smatraju da se voljenoj osobi nikada ne poklanja sat jer on simbolizuje otkucavanje vremena koje će zajedno provesti i nagoveštavaju raskid, ovaj bračni par očito ne mari previše za sujeverje. Kejt je tako od supruga za treću godišnjicu braka dobila skupoceni Cartierov sat koji na sebi ima i kamen od safira kako bi joj pristajao uz verenički prsten.

Dijamantski prsten za rođenje sina

Kada je 2013. vojvotkinja na svet donela njihovo prvo zajedničko dete i naslednika, princa Džordža, na izlasku iz porodilišta fotografi su uspeli da snime kako Kejt na ruci ima nov prsten za koji se veruje da je poklon od supruga jer mu je podarila sina.

story.rsavaz.baguliver/getty, instagram

Još iz rubrike