Dala joj bubreg a sada više NISU DOBRE! Uradila je sve da Seleni spasi život, a PRIJATELJSTVO se ugasilo zbog PREKRŠENOG OBEĆANJA

03/08/2019 | 17:04

Pop pevačica Selena Gomez godinama unazad bolovala je od bolesti bubrega, a njena dugogodišnja prijateljica Francia Raisa tada je odlučila da joj dobrovoljno spasi život i donira bubreg.

View this post on Instagram

Oh, hey there 👋 Don’t forget to catch an all new @Grownish tonight at 8pm on @Freeform! 📸: @chocolatemommyluv

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

Iako su od tada bile čak i bliže nego ranije, strani mediji ovih dana navode da zvezde više nisu u tako dobrim odnosima.

Budući da je Selena tada obećala de se posvetiti svom zdravlju, ona se ponovo vratila starim porocima i svesno rizikuje da ponovo ugrozi sebi život.

– Selena je uradila upravo suprotno od onoga što je rekla da će da uradi kada ponovo bude bila zdrava. Rekla je da više neće da pije, a jeste – naveo je izvor blizak američkoj zvezdi.

Njeno problematično ponašanje jako je uvredilo dugogodišnju prijateljicu koja je navodno izjavila da Selena ovim činom ne poštuje ni sebe, ni nju, a ni njihovo prijateljstvo, te se ovo drugarstvo završilo, aiko će na neki način njih dve uvek biti povezane…

Story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike