Da, ova zgrada je stvarna! Bekamovi “bacili oko” na neverovatnu LUKSUZNU nekretninu kakvu ste videli samo na filmu (video)

23/07/2019 | 15:05

Kako prenose strani mediji, Dejvid i Viktorija Bekam planiraju da kupe jednu od najneverovatnijih luksuznih nekretnina koja se nalazi na Floridi.

Par je juče primećen kada je išao da razgleda stan u One Thousand Museum arhitektonsko čudu koje mnogi zovu i Scorpion Tower, a nalazi se u centru Majamija. Baš ovo izazvalao je glasine da poznati bračni par tamo traži još jedno porodično gnezdo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jcb007 (@jc_beauget) on

Neverovatni neboder na koju su “bacili oko” ima 62 sprata, a visoka je preko 700 matara. U sebi ima bazen na krovu, spa centar, frizerski salon, bar i teretanu. Zidovi od stakla pružaju pogled na more, a posebnu pažnju privlači i mogućnost sletanja privatnih helihoptera na njen vrh, što je poznatima veoma bitno.

Zgrada ima apartmane različitih stilova, za svakog po nešto. Poluspratne apartmane, penthause, duplekse, stanove u stilu starinskih kuća, a cene se kreću od 5 miliona funti i dostižu vrtoglavu cifru od 45 miliona funti.

Inače, Bekamovi su trenutno u Miamiju na odmoru sa ćerkom Harper, a vreme provode i družeći se sa prijateljima Evom Longorijom i Markom Entonijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by One Thousand Museum (@scorpiontower) on

S obzirom na to da se Dejvid zbog posla na neko verme seli u Majami, jer pokreće novi fudbalski tim u gradu, Inter Miami, ne čudi što poznati par gleda ovu luksuznu nekretninu.

Dok čekamo da potvrde da su se častili novim domom, u nastavku pogledaje nevereovatnu unutrašnjost Scorpion Tower-a:

Stranice 1 2
story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike