Da li vam liči na princa: Megan je samo par meseci pre nego što je upoznala Harija NEUSPEŠNO MUVALA OVOG PEVAČA

21/05/2019 | 16:25

Megan Markl danas je u srećnom braku, a može čak da se pohvali i titulom vojvotkinje, a pre nekoliko nedelja postala je i majka malenog Arčija Harisona, ali je pre manje od dve godine bila na istim mukama, kao u ogroman broj devojaka širom sveta. Čekala je i čekala odgovor na poruku, ali ga nije dobila… nikada!

No, vrlo brzo ispostavilo se da je dobro što ju je čovek na kog je bacila oko nije uzvratio simpatije, jer život joj je poslao ni manje ni više nego pravog pravcatog princa!

Naime, nekoliko meseci pre nego što je upoznala Harija, lepa Amerikanka rešila je da na Instagramu startuje pobednika slavnog šoua “X Factor” Meta Kardla, kako prenosi britanski “The Sun”.

Megan je započela komunikaciju, poslaviši mu poruku da je njegov veliki fan, a Metu je ovo i te kako imponovalo. Posle kraćeg dopisivanje, ona je navodno bila ta koja je predložila da se upoznaju i u četiri oka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

– Metu je ona bila predivna u seriji ‘Suits’, pa ju je zapratio. Veoma se iznenadio kada mu je uzvratila praćenje, a onda i započela konverzaciju. Nije mogao da veruje da američka televizijska zvezda zna ko je on i još poštuje njegov rad. No, on je zatim upoznao svoju devojku, pa je smatrao da nije u redu da se čuje s Megan, pa je prekinuo komunikaciju tako što je samo nestao – otkrio je nepoznati izvor.

– Izgledalo je kao da bi između Megan i Meta moglo da bude nešto više, ali to je bio loš tajming, pa joj uopšte nije odgovorio na zadnju poruku – dodao je obavešten izvor.

Ova 38-godišnjakinaj tada se već razvela od bivšeg muža, pa je provodila vreme u Velikoj Britaniji i želela je da pronađe baš “britanskog muškarca”, kako navode tamošnji mediji, a navodno je dogovarala dejt i sa fudbalerom Ešlijem Kolom.

Samo nekoliko meseci kasnije nakon ovog neuspešnog udvaranja, Megan je na sastanku na slepo upoznala britanskog princa, pa je Met s pravom postao davna prošlost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

story.rszena.blic.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike