Da li se slažete sa njom: Fantastičan SAVET Kejt Blanšet svim ženama

21/03/2019 | 16:15

Proslavljena glumica smatra da društvo danas vrši “mnogo više pritiska” na žene nego na muškarce.

Svaka snažna i uspešna žena kao što je Kejt Blanšet može iskusiti problem da se nekako isključi iz čitavog sveta društvenih mreža.

U intervjuu za magazin Glamur, Kejt je iskreno govorila o svim društvenim pritiscima. Savetovala je sve žene da sednu i da ugase svoje telefone na 20 minuta. Ona je istakla da je to sve što je potrebno da bi opustile svoje lice i telo.

Kejt kaže da predah od društvenih mreža i tehnologije može biti izazov, ali da u isto vreme može pomoći da se osećamo i da izgledamo manje stresno nego inače.

– Odustanite od društvenih mreža. To će vam ‘skinuti’ 10 godina – rekla je ona.

Australijska glumica koja je 2015. godine usvojila ćerku, opisala je da je koncept održavanja ravnoteže između posla i privatnog života praktično samo mit, ali je takođe skrenula pažnju na važnost brige o sebi.

– Život je haos – navodi glumica i dodaje:

– Zato mi je samo 3 minuta ujutru i uveče potrebno da osvežim svoje lice hidratantnom kremom i serumom, i to mi baš prija – iako zvuči malo, meni je to postao sastavni deo svakodnevice.

Glumica smatra da društvo danas vrši “mnogo više pritiska” na žene nego na muškarce.

– Mislim da svi mi rastemo na neki svoj, lični način. Zato je nužno da uradite sve što možete da se osećate bolje i sigurnije u sebe, bilo da je to odlazak u teretanu, na masažu ili da se dobro naspavate, sasvim je svejedno.

story.rsstil.kurir.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike