Da li se premišljaju: Ana i Rasta ne žure da se razvedu

26/01/2018 | 14:45

Iako su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, rekli da su postigli dogovor oko sporazumnog razvoda i najavili miran rastanak bez buke, ročište je odloženo do daljeg. Naime, Ana i Rasta su sačekali da se sve slegne, da razmisle još jednom i svojoj ljubavi su, po svemu sudeći, dali još jednu šansu.

– Nakon što su dobro razmislili o svemu, shvatili su da ne treba donositi prerane zaključke, te da nema potrebe rasturati zajednicu koju je 2017. godine dopunila i ćerkica Tara, a nakon višesatnih razgovora, odlučili su da ne treba žuriti sa razvodom, niti da treba ići na sud radi zakazivanja ročišta. Njih dvoje čak vreme provode zajedno u stanu gde žive Ana i mala Tara – kaže izvor za “Blic”.

Par, osim koncerta u Skoplju na kojem će zajedno nastupiti, ponovo su povezali i dugi razgovori s advokatom, ali i najbližima, koji su ih savetovali da se još uvek ne rastaju.

– Jasno je da između njih i dalje postoje emocije, što su oboje i napisali u saopštenjima upućenim javnosti. Veže ih ćerkica Tara koja je oboma centar sveta i najpre su zbog nje još jednom seli da razmisle, a potom su se i dogovorili da će prolongirati razvod – kaže dalje izvor.

I advokat poznatog bračnog para Borivoje Borović potvrdio je ovu priču.

– Ana i Rasta se nisu zvanično razveli. Ročište nije zakazano i ne žurimo nigde. To je sve što mogu da vam kažem. Hvala vam – rekao je on.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike