Da li ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli stvarno menja pol?

05/07/2017 | 13:26

Internetom se brzinom svetlost proširila vest da je jedanaestogodišnja ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli, Šajlo započela proceduru promene pola jer želi da bude dečak.

Međutim, strani tabloidi plasirali su nestinitu priču. Jedan španski list, koji je u međuvremenu sa svog portala uklonio taj članak, preneo je ovu informaciju. Kako to obično biva, stvari su se otrgle kontroli, jer su svi svetski tabloidi vrlo brzo pisali o tome.

A post shared by Angelina, Brad / JP Kids (@joliepittdaily) on

Anđelina Džoli je pre nekoliko godina u jednom intervjuu ispričala kako njena najstarija biološka ćerka želi da bude dečak, misleći na to da više voli da nosi garderobu za dečake i šiša se na kratko, a novinari su to, izgleda, bukvalno i preozbiljno shvatili.

– Obožava da nosi mušku garderobu i više se druži sa svojom braćom – rekla je Anđelina tada.

Prema izveštaju američkog medicinskog žurnala “Pedijatrija”, deca ni ne mogu da započnu proces promene pola u celosti, pre nego što napune 18 godina, prenosi mondo.rs. U predpubertetskom uzrastu, dete može da se oblači ili šiša kao dete suprotnog pola i da prima lekove koji obustavljaju pubertetske promene u organizmu.

Izvor: story.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Još iz rubrike