Da li će se saznati šta je PRAVA ISTINA? Slavica Ćukteraš progovorila o Tanji Savić

11/09/2018 | 11:50

Otkako su se pojavile na muzičkoj sceni Srbije, pevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić privlače veliku pažnju. One su na samom početku njihovih karijera bile najbolje drugarice, ali su se vremenom udaljile, a u javnosti su se ispredale razne priče zašto se to desilo.

Njih dve nikada nisu želele da iznesu do kraja detalje prestanka njihovog prijateljstva, a za portal Pink.rs Slavica je otkrila i šta je razlog što javnost i dalje intrigira njihova priča.

– Zato što ni Tanja ni ja ne iznosimo ništa za naš odnos, pa nas onda malo-malo pitaju je l’ sve okej. Mislim da će to tako biti sve dok mi postojimo na estradi, to pitanje će se provlačiti. Ja, po ko zna koji put kažem, mi smo u dobrim odnosima, ona ima svoj život, ja svoj, ne družimo se da se viđamo svakodnevno. I sa Milicom (Todorović) se družim, ali se ne viđamo stalno, obaveze nam to ne dozvoljavaju – rekla je Slavica.

Slavica je priznala da bi volela da snimi duet sa nekom koleginicom, a prvo ime koje je pomenula bilo je Tanjino, te nama sada ostaje da vidimo da li će se to desiti, a da li će ikada u budućnosti neka od njih izneti sve detalje njihovog odnosa pokazaće vreme.

story.rspink.rsPetar Đorđević/Miomir Milić

Još iz rubrike