Dekolteom i čipkanim topom Ana Ivanović zasenila Irinu Šajk i Kejti Holms na crvenom tepihu (foto)

08/10/2017 | 14:34

Iako se većina svetskih medija ovih dana bavi njenim blagoslovenim stanjem, naša teniserka Ana Ivanović (29) uspela je svojim vitkim izdanjem da oduševi javnost.

Naime, na modno-zabavnom spektaktu u Veroni lepa srpska teniserka se pojavila u prilično seksi izdanju koje ničim ne odaje da je u drugom stanju, ili to vešto skriva.

Објава коју дели Ana Ivanovic🇷🇸-Retired💔 (@anaivanovic_fanclub) дана

Na crvenom tepihu Ana je blistala u crnom izdanju od glave do pete – duži blejzer Ana je osvežila čipkastim topom koji je kombinovala s mini suknjom i crnim salonkama.

Ovako atraktivan izgled naišao je na sjajne reakcije svih Aninih fanova koji su prokomentarisali kako je lepa brineta uspela da zaseni i Irinu Šajk (31) i Kejti Holms (38), koje su takođe prisustvovale ovom događaju i iz prvog reda zajedno sa Anom ispratile reviju.

Објава коју дели Irina Shayk (@1irinashayk) дана

Dok je ruska manekenka pažnju privukla provokativnim dekolteom koji je bio u fokusu njene smaragdne maksi haljine prepune šljokica, Kejti se opredelila za suptilniji seksi izgled izabravši da na  događ dođe u fantastičnim širokim, crnim pantalonama s linijom sa strane, kraćom svetloplavom teksas jaknicom i čipkanim topom.

story.rselle.rsguliver/getty, instagram

Još iz rubrike