Ćerke uči da BUDU SNAŽNE I NEZAVISNE, a na pitanje O MUŠKARCIMA odgovara OVAKO

28/02/2019 | 15:16

Pevačica je otvorila dušu…

Iza pevačice Nataše Bekvalac (38) nalazi se težak životni period koji se ona trudi da ostavi u prošlosti. Sudski proces u kojem se njen bivši suprug Luka Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici još traje, zbog čega pevačica ne želi detaljnije da govori o toj temi dok ne bude donesena presuda.

Ipak, Nataša je rešila da javno stavi do znanja svim ženama da je nasilje neoprostivo, iako se ona sama trudi ide napred.

– Gledala ili ne gledala unazad, prošlost se ne može promeniti, tako da sam odlučila da ne gubim vreme i da radim na svojoj budućnosti kako bi bila što bolja i svetlija. Ponekad, nakon brodoloma, i nemate izbora osim da izađete jači, da se saberete što pre i da krenete napred – rekla je ona.

S obzirom na to da se jedna od njenih pesama zove „Kraljica novih ljubavi“, Nataša otkriva da li je ona privatno takva.

– Nekad bila. U poslednjih godinu dana sam potpuno zaboravila na ljubav. Posvećena sam deci i karijeri. Čini mi se da sam se preporodila otkako sam fokusirana na prave stvari. O ljubavi ne razmišljam, a mogu biti iskrena i reći da je ni ne priželjkujem. Super mi je ovako – tvrdi pevačica.

U međuvremenu, ona se posvetila vaspitavanju svojih ćerki Hane i Katje, koje pokušava da nauči pravim vrednostima.

– Prvenstveno ih učim da budu dobri ljudi i da budu samostalne. Živimo u surovom svetu i žene moraju da budu nezavisne i snažne. Time kupuju svoju slobodu, svoj mir i ne moraju apsolutno ništa da trpe. Tome ću ih učiti. Dolazak Katje me je oplemenio i podmladio i dobila sam još jedan veliki motiv da se borim – ispričala je Nataša za Dnevni Avaz i otkrila da svoj mir pronalazi na svom imanju u Čeneju.

Story.rsGlossy/Dnevni AvazMiloš Nadaždin, Ata Images

Još iz rubrike