Cela regionalna ESTRADA UZ Maju Berović POSLE PUCNJAVE, evo šta poručuju

17/08/2019 | 14:50

Maja Berović, balkanska muzička zvezda i njen bend napadnuti su u Mostaru nakon koncerta prošle nedelje, a sada je uz pevačicu stala cela regionalna estradna scena.

Nakon prelepe letne noći, krcatog kluba u Mostaru ništa nije ukazivalo na to da će se to veče pretvoriti u užas. 

Kako su preneli domaći mediji, grupa muškaraca je pucala je na kombi u kojem se nalazio Majin bend nakon nastupa u subotu.

Policijska istraga za sada ne daje rezultate, a dok počinioci ne budu privedeni pravdi, uz Maju su sve kolege, i svi do jednog apeluju na tamošnju policiju.

– Šokirana sam ovim saznanjem…Drži se Majo… uz tebe sam – poručila je Maji Emina Jahović iz Istanbula putem portala Pressserbia.

View this post on Instagram

👀

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– Šokirana sam napadom na moju dragu koleginicu i prijateljicu, potresena sam činjenicom da se takve stvari uopšte dešavaju – izjavila je Ceca.

Šokirana je i Seka Aleksić koja je svim srcem uz Maju.

– Draga, kažu da sila Boga ne moli al’ Bog nas dobre i štiti i voli. Svim srcem sam uz tebe i tvog supruga – rekla je Dara Bubamara.

View this post on Instagram

🤗Pozdrav! #anabekuta #svesamsteklasama #imesreće

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Uz Maju je stala i Ana Bekuta koja je takođe prokomentarisala nemili događaj:

– Niko ne shvata koliko je naš posao rizičan. U suštini radimo rizičan posao, bez obzira koliko ljudi misle da nam je lako i zabavno. Još uvek nema dovoljno informacija da bih mogla nešto konkretnije osim ovoga da kažem. Naravno, svim srcem sam uz Mayu i očekujem da se napad što pre rasvetli.

– Najvažnije je da su Maja i Alen kao i njihov bend dobro. Svako dalje polemisanje je suvišno dok nadležni organi rade svoj posao – rekao je Saša Kovačević.

View this post on Instagram

Night shift 🚘 #sasakovacevic #skmedia #driving

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

I sama Maja se oglasila i otkrila kako teče istraga:

– Šokirana sam, ne znam o čemu je reč i šta je motiv napada. Policija vrši istragu i nemam predstavu ko stoji iza takvog čina.

View this post on Instagram

🥞🍒🍓

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

story.rsMiomir Milić

Još iz rubrike