Ceca kupuje LUKSUZNU NEKRETNINU, komšinica će joj biti Viki Miljković, a evo kome je obezbedila krov nad glavom

08/06/2019 | 16:04

– Viki je već pazarila tri stambene jedinice u izgradnji na toj lokaciji, a Ceca je nedavno sa svojom prijateljicom obišla njene stanove. Tada se oduševila prostorom, lokacijom, ali i pogledom sa višespratnice na reku i beogradske mostove. Tada je rešila da upravo u toj zgradi pazari novi dom, te je pozvala svog agenta za nekretnine, od koga je tražila da joj pokaže stanove koji su ostali za prodaju – priča izvor za “Kurir”, pa dodaje:

– Ceca je u narednih nekoliko dana išla u razgledanje slobodnih stanova, a u uži izbor su ušle čak tri luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi. U narednom periodu treba da odluči koji će stan kupiti, a konsultovala se i sa Veljkom i Anastasijom. Ceca bi najradije kupila stan koji se nalazi na nekom od poslednjih spratova, tamo su stanovi ujedno i najveći, a njena deca je podržavaju u tome. Sviđa joj se i to što stan ima više od 130 kvadrata, dve spavaće sobe, kao i odvojenu kuhinju od trpezarije i dnevne sobe.

Takođe, stan ima i dva kupatila, kao i ogromnu terasu, na kojoj Ceca planira da uživa i uredi je po svom ukusu. Stan je već potpuno opremljen, svaka soba je klimatizovana, ugrađeni su kompletni kuhinjski elementi, ugrađen je i hrastov parket, kao i ugradni plakari i posebna rasveta – otkriva izvor.

– Međutim, najviše joj se sviđa što je stan na prestižnoj lokaciji i što u blizini ima dosta parkova i zelenila. Zgrada poseduje zatvoreni bazen, igraonicu za decu, teretanu, recepciju koja je non-stop na raspolaganju stanarima, ali i garažno mesto. Drugim rečima, stan je savršen za Cecu – zaključio je izvor.

Stranice 1 2
story.rskurir.rsATA Images

Još iz rubrike