Ceca kupuje LUKSUZNU NEKRETNINU, komšinica će joj biti Viki Miljković, a evo kome je obezbedila krov nad glavom

08/06/2019 | 16:04

Svetlana Ceca Ražnatović će u svoju imovinsku kartu, osim kuće na Dedinju i Kipru, uskoro upisati i stan u Beogradu na vodi. Kako se navodi, pevačica je već odabrala stan koji ima oko 130 kvadratnih metara, a koji planira da, kada dođe vreme za to, ustupi svojoj deci na korišćenje.

 

– Ceca je pre nekoliko godina kupila kuću na Kipru, koju je potpuno uredila prema svojim željama i nije tajna da najradije tamo odlazi kada ima slobodnog vremena. Tamo najbolje može da se odmori i opusti jer je niko ne prepoznaje, te zbog toga nikada nije žalila novac koji je uložila u tu kuću. Međutim, nedavno je shvatila da je vreme da novac ponovo uloži u nekretninu, koja će ostati njenoj deci na korišćenje. Zbog toga je angažovala agenciju za prodaju nekretnina i objasnila da želi luksuzan stan na atraktivnoj lokaciji u zgradi koja će, osim privatnog obezbeđenja, imati teretanu i spa, ali i sve pogodnosti koje su joj neophodne – kaže izvor.

Među komšijama biće joj Viki Miljković, koja je tu već pazarila tri stana, te i ne čudi što je Ceca baš tu došla u razgledanje.

Nstavak na sledećoj strani!

Stranice 1 2
story.rskurir.rsATA Images

Još iz rubrike