Ceca i Saša Vidić PREKINULI prijateljstvo dugo 18 GODINA, evo šta je kreator poručio

04/12/2018 | 14:55

Nekadašnji bliski prijatelji Ceca Ražnatović i Saša Vidić prekinuli su svaki kontakt posle 18 godina poznanstva.

Folk diva i modni kreator već nekoliko meseci nisu u kontaktu, prestali su i da se “prate” i na Instagramu, ali su sve vreme ćutali o svom odnosu.

– Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici – rekao je Saša za “Telegraf” i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CECA👑 (@svetlanaraznatovic_fp) on

– Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti.

Podsetimo, Ceca je nedavno na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne sme da pljune.

– Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje – rekla je folk zvezda.

story.rstelegraf.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike