Brena i Boba postaju ugostitelji, u restoran ulažu 500.000 evra (video)

14/06/2017 | 07:27

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović na leto će otvoriti luksuzni restoran na Dedinju. Supružnici su u ovaj ugostiteljski objekat uložili oko pola miliona evra, a zaštitno lice će im biti buduća snajka Aleksandra Prijović.

– Brena i Boba odavno žele da otvore restoran u kom će se sastajati s prijateljima. To su predočili sinu Filipu, koji se oduševio idejom. On je pre nekoliko meseci u tajnosti krenuo da realizuje taj projekat. Radovi su završeni, a uskoro će biti svečano otvaranje – priča  dobro obavešten izvor.

Živojinovići su odlučili da u posao uvedu i Prijovićku.

– Filipova je želja da njegova devojka bude zaštitno lice restorana. S obzirom na to da je Prija završila novi album, najverovatnije će promociju organizovati baš u tom lokalu, koji je poput luksuznih restorana u Monte Karlu. U taj biznis su uložili oko pola miliona evra – završava izvor.

Lepa Brena nije želela da otkriva detalje, dok je Filip potvrdio ova saznanja:

– Verujte mi da sada imam preča posla. Aleksandra je izbacila tri velika hita, a uskoro će objaviti još četiri, i o tome ću rado govoriti. O otvaranju restorana razgovaraćemo kad izađe album, u koji smo uložili mnogo truda. Hvala vam na razumevanju.

Intimna ispovest Aleksandre Prijović: Pravila sam mnoge greške ali sam pobedila demone iz prošlosti

Inače, Brena je s mužem Bobom otputovala prošle nedelje na mini odmor u Hrvatsku.

Početna stanica im je bila luka u Rijeci, gde je usidrena njihova jahta. Luksuznim plovilom pevačica je stigla do Briona, gde uživa u suncu i moru. A kako njih dvoje uživaju na Jadranu pokazala je i na Instagramu.

Izvor: Kurir
Foto: Antonio Ahel/ATA Images, instagram, Danilo Pavlović, Andreja Damnjanović

Još iz rubrike