Bred Pit upoznao novu devojku sa decom, Anđelina kipti od besa!

16/12/2019 | 12:20

Holivudski zavodnik Bred Pit viđen je pre nekoliko nedelja na izložbi u jednoj umetničkoj galeriji u društvu koleginice Alije Šokat.

Naravno, nakon toga su odmah počela nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi.

Iako se, nakon ovih trvdnji objasnilo da su njih dvoje “samo prijatelji” sada magazin Woman’s Day piše kako je zgodni glumac svoju “prijateljicu” upoznao sa svojim roditeljima.

– Bredovi roditelji su vrlo konzervativni ljudi tako da je on sa ovim podvigom mnogo reskirao. Naime, on je u njihovu kuću doveo devojku o kojoj oni ne znaju ništa, ali im se ona mnogo dopala. Alija je kul, mirna, čvrsto stoji na zemlji i nimalo nije zaluđena Bredovom slavom. Baš takva žena mu i treba nakon katastrofalnog bračnog brodoloma – rekao je izvor a piše Story.hr.

Sada nakon ove prijatne večere sa roditeljima, koji su je sjajno prihvatili, Bred je simpatičnu Aliju upoznao i sa decom i više nema sumnje da su Bred i Alaja u emotivnoj vezi. Međutim, na ova saznanja glumčeva bivša supruga Anđelina Džoli imala je burnu reakciju…

— Ona je ekstremno zaštitnički nastrojena prema njima i u njenim očima nijedna žena nikad neće biti dovoljno dobra da im bude maćeha — naročito ne tako brzo. Besna je. Svi obožavaju Alaju, naročito Šajlo, koja stalno brblja o tome kako je ona kul i neobična. Obe imaju isti „suv“ smisao za humor. Zahari se dopada Alajin stil. Čak zajedno planiraju ženski izlazak u šoping po vintidž buticima — objasnio je izvor.

On je dodao da je Anđelina van sebe od besa i da je čak zapretila Bredu da neće dopustiti deci da s njim provedu ni njegov rođendan, 18. decembra, ni Božić ukoliko Alaja bude tu.

 

Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike