Branko Kockica se POTRESNIM REČIMA oprostio od svoje supruge koju je voleo 50 godina

16/08/2019 | 13:15

Glumac Branko Milićević Kockica oprostio se od svoje dugogodišnje ljubavi i supruge Slobodanke Cace Aleksić potresnom porukom.

– Caco, vidimo se u Raju. Tvoj Branko – poručio je glumac u čitulji.

Rediteljka Caca Aleksić, koja je preminula 14. avgusta, biće sahranjena u subotu, 17. avgusta u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Pre sahrane, u njenom Pozorištancetu “Puž” biće održana komemoracija koja počinje u 11.30 časova.

– Kada su naše svađe u pitanju, mogu da budem iskren jer nisu nikakva tajna. Polje sukoba skoro da je nepregledno – kuda ćemo na letovanje, da li da prodamo stari auto, šta ćemo sutra za ručak, koji ćemo film zajedno gledati, šta mislimo o nekoj knjizi ili predstavi, a i u pozorištu često ima oštrih sukoba. Jednom je u predstavi bio nov glumac koji nije znao naš metod rada. Već na trećoj ili četvrtoj probi tako smo se posvađali da je proba prekinuta. Caca i ja napustili smo salu, a on je uzdahnuo, počeo da se pakuje da bi otišao i rekao: “Šteta što se ovako završilo, a baš nam je lepo krenulo”. Zapanjio se kada smo se posle petnaestak minuta vratili i nastavili kao da ništa nije bilo – objasni je jednom prilikom Branko odnos njega i Cace.

story.rsVladimir Šporčić

Još iz rubrike