Branislav Tomašević o ulozi u seriji “Ubice mog oca”

16/03/2018 | 17:35

Poznati glumac Branislav Tomašević otkrio je kako se pripremao za ulogu Miše Zvornika u seriji “Ubice mog oca”

Podstaknuta fenomenalno odigranom ulogom brutalno surovog Miše Zvornika koga Branislav Tomašević tumači u drugoj sezoni trenutno najpopularnije serije “Ubice mog oca”, voditeljka emisije “Bez montaže” Tijana Jevtić je pitala sagovornika pitala kako se pripremao i koliko vremena mu je trebalo da uđe u tako zahtevan lik.

Објава коју дели Branislav Tomašević (@bakkabakkero) дана

– Od momenta kada sam saznao da ću igrati u seriji do momenta kada je počelo snimanje prošlo je nekoliko meseci i taj period sam iskoristio da uđem u formu i da treniram da bih lik koji igram mogao da donesem na pravi način jer je Miša Zvornik brutalni sportski lik, dosta sam radio na sebi u raznim segmentima. S obzirom da u samoj seriji nisam imao mnogo prostora trudio sam se da nađem neke punktove gde su ti momenti i kojima mogu da pokazem svu brutalnost tog lika. Reakcija publike mi je dovoljan znak da je to urađeno na dobar način. Serija je fenomenalna i ja sam presrećan što sam deo te ekipe – rekao je Bane Tomašević.

Na pitanje da li mu je teže pala fizička ili pshička priprema, Tomašević kaže svakako fizička jer je podrazumevala odricanje od hrane što je za njega, kao jednog gurmana, predstavljalo najveći problem.

Na konstataciju voditeljke da s obzirom da je, svojim raskošnim glumačkim umećem, podigao standard i da mu neće biti lako u trećoj sezoni te serije, proslavljeni glumac šarmantno je odgovorio da ne voli lake zadatke.

story.rstelegraf.rsInstagram/bakkabakkero

Još iz rubrike