Bora Đorđević pokraden u Parizu: Nestala mu torba i sveska sa pesmama

11/02/2018 | 09:48

Bora Čorba doživeo je nervni slom kad mu je nepoznati muškarac ukrao torbu u kojoj je, pored ličnih dokumenata, bila i sveska s pesmama koje je napisao.

Krađa se desila u hotelu u Parizu, piše Kurir, a frontmen Riblje čorbe slučaj je odmah prijavio policiji, koja je lopova ubrzo uhapsila.

– Ta sveska mi je najvažnija stvar koju imam. Poludeo sam kad su mi na recepciji hotela rekli da je baš moja tašna ukradena. I dalje ne mogu da shvatim da neko može da odnese tašnu s recepcije. Od svega što sam imao u toj torbi ništa nije vredno kao ta sveska. Budući da se tamo takve stvari odmah rešavaju, policija je na osnovu video-snimka brzo pronašla lopova. Kada sam video ko mi je ukrao tašnu, pomislio sam da traži neku vrednu stvar. Njemu ta sveska ne treba, a meni je sve – kaže Bora.

On je u decembru prošle godine imao suđenje.

– Bio sam na ročištu i sad čekam ishod svega toga. Sigurno neće proći nekažnjeno. Ništa nije dobio time što je to uradio, a ja sam se maltretirao oko ličnih dokumenata i samo mi je napravio muku i glavobolju. Sad promovišem knjigu “Pusto ostrvo“ i u njoj se nalaze pesme iz te sveske – zaključuje roker za Kurir.

story.rsMiloš Rafailović/ATA Images, Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike