Bojana Barović o skandalu koji potresa Holivud: Potrebno je dobrovoljno ušetati u nečiju hotelsku sobu

24/10/2017 | 11:48

Nakon skandala u Holivudu, u čijem se centru našao producent Harvi Vajnštajn koga su mnoge glumice optužile da ih je seksualno zlostavljao i priča brojnih poznatih dama koje su počele da otkrivaju svoja jeziva iskustva, na ovu temu oglasila se i srpska manekenka Bojana Barović.

Iako se o ovoj “tajni” dugo ćutalo, sada je “probudila” sve svetske medije, pa tako ni Bojana nije ostala nema na ove optužbe. Međutim, naša poznata lepotica otvorila je oči javnosti i na Instagramu rekla jednu drugu stranu priče.

S obzirom da supruga pevača Nikole Rokvića već osam godina uspešno radi u Los Anđelesu, Bojana ima uvid u sve što se dešava iza glamurozne površine Holivuda.

– Čitajući sve ove tekstove o trenutnom skandalu u Holivudu, moram da priznam da mi je drago da je javna tajna izašla na videlo. Sa druge strane čitam sve izjave glumica koje počinju sa ‘dok smo bili u hotelskoj sobi’, e pa posle osam godina provedenih u LA-u mogu slobodno reći da je potrebno dobrovoljno da ušetaš u tu istu hotelsku sobu, a ono što se posle dešava jasno je i detetu.

Ali u tom momentu mnogima je važnija karijera, zar ne? I iako mi je žao dama koje su povređene, iskreno ZNAM da postoje načini da se sve ovo izbegne, a to je kada je tvoje dostojanstvo iznad želje za potencijalnih uspehom!! I zapamtite da nijedna karijera na svetu nije vredna gubitka duše – napisala je Bojana i navela njene pratioce na razmišljanje.

Citajuci sve ove tekstove o trenutnom skandalu u Holivudu, moram da priznam da mi je drago da je javna tajna izasla na videlo, sa druge strane citam sve izjave glumica koje pocinju za “dok smo bili u hotelskoj sobi” e pa posle 8 godina provedenih u LA-u mogu slobodno reci da je potrebno dobrovoljno da usetas u tu istu hotelsku sobu, a ono sto se posle desava jasno je i detetu! Ali u tom momentu mnogima je vaznija karijera, zar ne? I iako mi je zao dama koje su povredjene, iskreno ZNAM da postoje nacini da se sve ovo izbegne, a to je kada je tvoje dostojanstvo iznad zelje za potencijalnih uspehom!! I zapamtite da nije jedna karijera na svetu nije vredna gubitka duse!! While reading all the stuff on #harveyweinstein I must say I felt a great joy that this “public secret” is finally getting out. But on the other hand, while living in LA for 8 years I must say all the stories I’ve been reading in this subject start with “while we were at the hotel room” well please ladies, you have to willingly get into that hotel room!!! And thats when shit happens a child would know that, but hey at that moment Hollywood career is at stake right?? I mean I do feel compassion to those who were insulted, but I also KNOW ways not to put yourself in that situation by putting your dignity over your chance to succeed!! So to all of you young ones out there in the city of “angels”, no career its worth going through any of this nor the gain of the so called success will ever be bigger over the loss of one’s soul… #hollywood

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

story.rsMiloš Nadaždin/Instagram

Još iz rubrike