BOGATO: Karići danas prave ČETIRI VENČANJA, a evo kako će biti uređen prostor u kojem će se održati FEŠTA!

28/08/2018 | 14:56

U Beogradu će danas biti održano grupno crkveno venčanje nekoliko članova porodice Karić, a oni su odlučili da to bude baš na današnji dan, u čast praznika Velike Gospojine.

Pravoslavno venčanje Nebojše Karića i Ksenije Luhnove, Nadežde Karić i Dejana Lazarevića, Jelene Karić i Gorana Lazarevića, kao i Danice Karić i Nikole Stojilkovića održaće se danas u Kripti Hrama Svetog Save u 16 časova u pratnji crkvenog hora, a kako se navodi, na slavlju se očekuje preko 800 zvanica.

My Love! 🦄🌟🎉💜💖🤩✨🙏🏼🙌🏻❤️💕👌🏻💫⭐️🧜🏼‍♂️🧜🏼‍♀️ #danainikola

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on

Bogoljub i Milanka Karić upriličiće nakon toga prijem u vrtu Vile Milanka, koja ima veliki istorijski značaj za ovu porodicu. Uz obilje hrane i gurmanskih specijaliteta, fantastične rasvete i dekoracije, gosti će uživati u muzici čak nekoliko naših najvećih estradnih imena, a vi u nastavku možete videti kako je sve uređeno za njihov veliki dan.

Bogoljub Karić je i juče u toku dana napravio zajedničku fotografiju sa svojom decu uz koju je napisao sledeće:

– Dragi moji, napravio sam jednu zajedničku sliku sa svojom porodicom, ispred svoje kuće, posle toliko godina nakon što sam se vratio u svoju Srbiju! Ovu prelepu kapiju koju možete videti iza nas je projektovao velikan srpske arhitekture Borisavljević 20tih godina u Parizu, a mi smo je sagradili, napravili i obnovili, a tradiciju uvek i na svakom mestu moramo da negujemo i čuvamo! A moramo da volimo i poštujemo i svoje narođenije, ruku da ljubimo i ocu i majci i da uvek imamo vremena za one koji nas najviše vole, našu decu. Vole vas i ljube Bogoljub i Milanka sa porodicom Karić!

story.rspink.rsInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike