Blejk Lajvli danas proslavlja svoj 30. rođendan

26/08/2017 | 16:45

Mada se proslavila ulogom u seriji “Tračara“ i pokazala u još nekoliko manjih ostvarenja, plavokosa holivudska zvezda više pažnje privlači svojim šarmom, lepotom, ljubavnim životom i modnim detaljima.

Blejk Lajvli (30) rođena je na današnji dan u Los Anđelesu, srcu filmskih zbivanja i glamura, pa ne čudi što ju je put kasnije odveo baš u tom smeru. Skoro svi iz njene velike porodice – roditelji, dva brata i dve sestre – na neki način su povezani s glumom. Ona je pred kamere izašla već sa 11 godina, i to u ostvarenju svog oca.

Njena prva velika ljubav bio je školski drug Keli Blats s kojim je bila u vezi od 2004. do 2007. godine. Međutim, ta romansa nije imala srećan kraj.

Blejk je nešto više videla u Penu Badžliju, kolegi iz serije “Tračara“, s kojim je prvi put javno viđena 2008. na putovanju u Meksiku.

I ova romansa je potrajala nekoliko godina, ali samo dok se u njen život nije uvukao Leonardo Dikaprio. Koja bi mu dama odolela…

Ipak, pokazalo se da šarmer Leo nije gospodin pravi, već lepotan, kolega Rajan Rejnolds.

Njih dvoje su, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja, odlučili da se venčaju 2012. godine, a u međuvremenu su dobili dvoje dece.

Rajan Rejnolds: Bio bih presrećan kada bih mogao da imam devet ćerki

Otad za njih mnogi kažu da su jedan od najlepših i najskladnijih parova Holivuda, a Rajan često ističe da mu je Blejk najveća podrška.

story.rszena.blic.rsguliver/getty, instagram

Još iz rubrike