Bivša ljubav Breda Pita pobegla iz Holivuda!

07/02/2020 | 16:00

Prelepa francuska glumica Marion Kotijar, koju su mnogi dovodili u vezu sa Bredom Pitom, povukla se iz holivudskog života i trenutno ne razmišlja o ljubavi.

Glumica Marion Kotijar, crveni tepih je zamenila je brodskom kabinom i trenutno je na na Antarktiku gde putuje sa Green Peace misijom kako bi dodatno upozorila na svetski problem sa plastičnim otpadom.

Dobitnica Oskara za ulogu u filmu “Život u ružičastom” posvetila se borbi protiv klimatskih promena i na društvenim mrežama deli svoje jedinstveno iskustvo sa zaleđenih predela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marioncotillard on

Na nisku temperaturu se ne žali i ne smetaju joj slojevi tople garderobe koju mora da nosi.

– Ovo je prvi put da živim na brodu i provodim vreme sa naučnicima koji rade važan posao kako bi razumeli pretnje koje nose klimatske promene, industrijski ribolov i plastika. Naša planeta je plava planeta, okean pokriva površinu veću od svih kontinenata i svi smo odgovorni da je zaštitimo – napisala je Marion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marioncotillard on

Svetski mediji su pre četiri godine, posle premijere filma “Tajna veza” tvrdili da su Marion Kotijar i najveći holivudski zavodnik Bred Pit u emotivnoj vezi. U prilog tome išle su i Bredove izjave da se rastaje od supruge Anđeline Džoli, ali neverovatna hemija koja se osetila sa velikog platna. Iako je Marion dematovala ove tvrdnje, publika širom sveta je smatrala da, gde ima dima, ima i vatre.

Marion je u srećnoj vezi sa francuskim glumcem i rediteljem Gijomom Kaneom sa kojim ima dvoje dece.

Svadbeno veselje u junu? Bred Pit i Dženifer Aniston staju pred oltar

Bredu Pitu očigledno prija brak, pa je odlučio da ponovo stane pred oltar i to sa svojom bivšom suprugom Dženifer Aniston.

bred pit i dzenifer aniston

Fatalni susreti na dodeli Zlatnog globusa i SAG nagrada pokazali su da godine razdvojenosti nisu zataškale njihovu ljubav i da su se njihove emocije samo probudile. Priče o braku podgrejali prolaznici koji su proširili vest o tome da Dženifer isprobava venčanice na Beverli Hilsu, a izvor blizak glumici potvrdio je da su pozivnice već spremne i “čuče na mejlu”.

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo u vezi, a evo šta su o njihovoj ljubavi rekle žene u Srbiji

 

story.rsGetty Images, Instagram

Još iz rubrike